Sätt in tandskyddet – EA SPORTS UFC 5 är här

Nu har årets utgåva av fightingspelet EA SPORTS UFC 5 släppts över hela världen till PlayStation5 och Xbox Series X|S. Spelet är byggt på Frostbite Engine för första gången i franchisens historia och innehåller noggrant detaljerade fighter levererade i stabila på 60 FPS.

Tydligen har utvecklarna lagt mycket energi på skador, då de enligt EA av avbildas med stor detaljrikedom. Mer än 64 000 möjliga kombinationer av ansiktsskador, nya fysik och blod- och svett-partikelsystem förändrar en fighters utseende under fighten. Med Real Impact Systems Authentic Damage-funktionen kommer ett snitt på en motståndares öga att minska deras slag- och blockeringsskicklighet på grund av nedsatt syn. Att utlösa en skada på låret kommer att hämma rörligheten.

För en djupare titt på UFC 5:s fulla uppsättning av nya spelmekaniker kan spelare titta på den 21 minuter långa Gameplay Deep Dive ovan.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.