Scarlet Nexus släpps 25 juni – får en anime också

Scarlet Nexus, nästa stora actionrollspel från Bandai Namco släpps den 25 juni på PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X/S och PC digitalt. Får dessutom en anime i sommar.
Snygg action väntar i Bandai Namcos nya actionrollspel.

Då är det dags att börja räkna ner, för vi har precis fått ett releasedatum på Bandai Namcos kommande action- och animerollspel Scarlet Nexus! Den 25 juni dimper den ner på next- och nuvarande generations Playstation- och Xbox-konsoler, samt PC digitalt. Du kan redan nu förbeställa spelet för lite extra swag. Dessutom får spelet en samlarutgåva med lite krimskrams att samla på (köpes exklusivt från Bandai Namcos europeiska butik).

Vi tycker naturligtvis att du ska vänta på n recension innan, men valmöjligheten finns hos utvalda återförsäljare och digitala butiker.

I denna heta trailer ser vi den andra huvudrollsinnehavaren Kasane Randall (ja det är nu bekräftat att Scarlet Nexus har två parallella berättelser) utöver den tidigare utannonserade Yuito Sumeragi. Dessutom får vi lite snabba ögonkast på övriga medlemmar i monsterbekämparstyrkan OSF. Scarlet Nexus tar plats i en värld där människor med psykokinetiska krafter strider mot mutanter för att skydda mänskligheten. I sann animeanda kan vi räkna med ett par plot-tvister innan eftertexterna rullar.

Och på tal om anime, bekräftar även Bandai Namco att Scarlet Nexus får en anime-adaption i samband med releasen i sommar. Bakom serien står det anrika Sunrise. Det är inte helt klar hur serien kommer att distribueras, men den har en världsrelease i sommar så min gissning är att det inte kommer vara särskilt svår att se.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.