Det här är Borderlands 3, ute i september

Ny story, nya Vault Hunters och nya skurkar! Nya planeter och ännu mer vapen! Det här är vad vi vet om Borderlands 3. Gameplay reveal stream första maj.
Bomber och granater vilket röj!

Spelet som skapade en genre är nu tillbaka för att sopa golvet med alla så-kallade looter shooters. Det är iallafall vad man kan tro när utvecklaren Gearbox Software kliver in i rummet med elefanten, iklädd blingbling, bakåtvänd keps, bensin till aftershave och viftar med baziljon skjutvapen.

Spela fyra nya Vault Hunters, var och en med unika egenskaper och spelstilar du kan skräddarsy. Spela själv eller med vänner lokalt (med split screen) eller online och ta dig an galaxens värsta rövhattar och mördare för att slutligen rädda galaxen – och tjäna loot.

Den första maj ska Gearbox sända en informativ och ingående sändning med syfte att visa mer av vad Borderlands 3 erbjuder. Boka därför in datumet och invända exakta tider för kalaset.

Borderlands 3 släpps den 13 september 2019 till Playstation 4, Xbox One och PC exklusivt via Epic Store i sex månader.

Prepare for trouble. Double trouble!

Borderlands 3

 • A Mayhem-Fueled Thrill Ride: Stoppa de fanatiska Calypso Twins från att ena banditklanerna och ta makten över galaxen. Med en arsenal av vapen och allierade, är du den enda som kan rädda dagen.
 • Din Vault Hunter, din spelstil: Välj en av fyra unika karaktärer, var och en med unika egenskaper och massor av personlighet.
 • Moze som THE GUNNER: Moze har egenskapen att aktivera sin mekaniska stridsmaskin, Iron Bear, med extra eldkraft.
 • Amara som THE SIREN: En självsäker fighter som kan frammana spöklika armar att krossa motståndet med.
 • FL4K som THE BEASTMASTER: FL4K är en jaktrobot som härskar över vilda vidunder. FL4K jagar banditer såklart.
 • Zane som THE OPERATIVE: Specialisering inom krigsmanicker är Zane en lurig krigare som slinker in och ut ur strid.
 • Lock, Load, and Loot: Med en ”baziljon” (så stor mängd att det praktiskt taget är oändligt) vapen och prylar att samla, ska varje strid inte bara bli en ny chans för intressant loot, utan även en möjlighet att leka med sina vapen. Till exempel finns det vapen som skjuter sköldar, eldsprutande vulkaner och vapen som får ben och springer efter fienderna samtidigt som de förolämpar dem.
 • Nya Borderlands: Upptäck nya världar bortom Pandora, var och en med säregen miljö att utforska och fiender att spränga i bitar. Öknar, krigshärjade städer, träsk och mer.
 • Snabb och sömlös co-op action: Borderlands 3 introducerar en synkronisering av level mellan spelare och fiender, vilket gör att du kan spela med vem som helst, oavsett vilken level de har. Det går till och med att spela ihop även om ni har kommit olika långt i spelet. Och alla får loot.
Delat skärm är dubbel glädje.

Återkommande förbättrade funktioner

 • Bazillions of Guns: Med flertalet distinkta vapentillverkare, ett ”revolutionerande” content generator och speciella legendariska föremål att hitta, ska utbudet av vapen och prylar i Borderlands 3 vara närapå oändlig.
 • RPG Progression: Döda fiender och få XP för att bygga ut din karaktär.
 • Rich Universe: Lös mysterier och träffa minnesvärda karaktärer och ta del av berättelser.
 • Intense Vehicular Combat: Sätt dig bakom ratten och ge dig in i fordonsstrider.
 • Radical Art Style: Traditionell rendering kombinerat med handritade texturer för en ikonisk Borderlands-look.

Flera utgåvor och ett season pass

Borderlands 3 släpps med flera utgåvor med utökande innehåll. Fans som är intresserade bör förslagsvis kika in samlarutgåvan som levereras med flera prylar att hänga upp och utsmycka sitt skrivbord med.

Season pass ska leverera fyra stycken innehållspaket med nya uppdrag, mer story och skins till vapen och dylikt.

Kolla in vad varje utgåva innehåller, här.

Borderlands 3 släpps redan i år, den 13 september, till Playstation 4 och Xbox One. Inte föga förvånande släpps det digitala spelet exklusivt på PC genom Epic Store fram till april 2020.

Fulltankat och klar.
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

3 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.