Se den fina trailern till Children of Morta

11 Bit Studios, utvecklarna som ligger bakom Children of Morta, har släppt en trailer för sitt kommande spel. Med retrografik och vad som ser ut att vara stark inspiration från JRPGs och den gamla äventyrsgenren, med titlar som Legend of Zelda och Secret of Mana.

Bergsonfamiljen har vaktat Mount Morta i generationer, men nu möter de sitt mest farliga prov. Korruption har spridit sig och har i sin framfart förvandlat det en gång så fredliga berget till en mardröm full av monster. Ta del i deras resa och upplev vad det innebär att vara medlem i en familj av hjältar.

Children of Morta är ett känslomässigt roguelike med en utsökt pixeldesign. Det kombinerar ett starkt narrativ med intensiv hack-and-slash. Välj familjemedlemmen som bäst passar din spelstil, bygg nya föremål inför ditt äventyr och återinför freden till landet.

Children of Morta har ännu inget datum, men planeras att släppas under 2018.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.