Ny trailer för Pokémon Ultra Sun och Ultra Moon ger oss spännande ledtrådar

The Pokémon Company tycker om att låta sina fans spekulera, men de är också duktiga på att ge fansen ledtrådar att spekulera kring. Som i den här nya trailern till exempel.

Utan vidare mycket ljud ifrån sig smög Pokémon Company upp ett par trailers för höstens nya Pokémon-spel, Pokémon Ultra Sun och Ultra Moon. I en ser vi att Kommo-o fått en egen Z-move vilket vi misstänker är en dragon-move. I detta lite mer substantiella klipp ser vi vad som kan vara nya funktioner i spelet, till exempel att pokémon kan promenera bredvid sin tränare och att det ser ut att ha tillkommit ett nytt djungelområde.

Vidare ser vi att kartan över Alola förändrats och fått en både en ny liten ö i öst, samt ett oroväckande moln över Poni island. I enlighet med temat av att ”ett nytt ljus skiner över Alola” har kartan också fått en härlig solnedgång, men om det överförs i spelmekanik är ännu oklart. Spelarfigurerna har fått en liten omarbetning och både pojken och flickan har andra kläder och hårfrisyrer.

Mörkret faller över Alola.

Bygglov

Mest intressant är den färgglada affären vi skymtar i Hau’oli (0:17) bredvid polisstationen, där en Machamp tidigare stod på en tom yta och gormade. I Sun och Moon fanns det flera platser där byggnader såg ut att vara i ett tidigt konstruktionsskede. Kan det vara så att dessa byggnader är tillgängliga i Ultra Sun och Ultra Moon? Jag är nästan säker på att de är det – och att de kommer erbjuda nya funktioner eller sidouppdrag.

Vidare har en ny utveckling av Rockruff utannonserats, Lycanroc (dusk form), en stone-type med möjligheten att lära sig accelerock och counter. Denna form av Lycanroc är ovanlig och kan inte fås på normala vis. Troligtvis kräver den förarbete antingen i form av ett uppdrag eller särskild träning.

Pokémon Ultra Sun och Pokémon Ultra Moon släpps den 17 november exklusivt till Nintendo 3DS.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.