Summering av Sea of Thieves live stream

Rares stream innehöll inget nytt för insatta fans, men vi lärde oss lite mer om skelett.

I onsdags höll den brittiska utvecklaren Rare en stream för sitt kommande sjörövarspel Sea of Thieves. Vi som hade hoppats på ny saftig information och kanske ett spännande avslöjande, gick därifrån smått besvikna. Istället fokuserade sändningen på att presentera Sea of Thieves till fullo för nyfikna gamers. Till och med Q&A-sessionen med spelets nyckelpersoner hanterade övergripande frågor som ”är Sea of Thieves cross platform?”

I klippet ovan kan ni se den förinspelade sammanfattningen av Sea of Thieves.

Vem hade trott att lyktan skulle vara användbar?

Vad vi däremot fick se i sändningen vad två nya typer av skelett, plus ytterligare ett i launch trailern i går. Det första är ett slött och tungt skelett som smält samman med olika dekorationer i guld. Tack vare det tål det mycket mer än ett vanligt skelett. För att få övertaget rekommendera Rare att kasta vatten på det så att det rostar (guld rostar väl inte?) och blir ännu slöare.

Det andra skelettet är en skugga som är osårbar på natten. För att besegra denna elaking behöver du slänga fram lyktan och lysa på det ett ögonblick. Då återfår det sin fysiska form och kan skadas.

Det tredje skelettet vet vi inget om i dagsläget, men med tanke på dess tydliga djungeldesign vore det inte helt orimligt om denne hade någon form av makt över naturen. Kanske det kan kalla på giftormar, eller håller fast dig med rankor?

På tisdag vet vi garanterat. Fram tills dess kan du förbereda inför spelet genom att ta en kurs i vår egna Piratskola. Segla säkert, så ses vi i Sea of Thieves!

Sea of Thieves släpps 20 mars exklusivt till Xbox One och PC via Microsoft Store.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.