Serious Sam Double D XXL till Xbox Live Arcade

[youtube id=”tM52hKJ3big” width=”600″ height=”350″]

Serious Sam Double D XXL får sin premiär på Xbox Live Arcade den 20 Februari i år. Sam exploderar in i en annan dimension och börjar sin strid mot de avskyvärda legionerna som Mental ger order att anfalla honom med.

Med tillgång till vapenuppgraderingar, exempelvis hagelgevär som skjuter ut bin som i sin tur anfaller dina fiender, har Sam en större chans att skapa mer kaos i en värld fylld med förstörelse.

Catfight

Ta dig an den nya versionen av Serious Sam Double D som blev en sensation bland indiespelen. Med nya uppdrag, vapen, fiender och utmaningar kan du tillsammans med en vän, som tar kontrollen över Sams vän Huff, gå bärsärk mot horder av fiender.

Det enda som står mellan seger och total förstörelse är en man i T-shirt och jeans fullpackad med vapen!

Serious Sam Double D XXL kommer att kosta 800 MS Points

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.