Välkommen till nya Varvat!

Just nu läser du det allra första inlägget på nya Varvat. Efter många turer har vi äntligen lanserat en helt ny sida med modernare layout, mer lättöverskådlig och inte minst responsiv!

Vi hoppas att ni gillar vår nya sida och var inte rädda för att säga vad ni tycker! Era åsikter är guld värda och med er input kan vi förhoppningsvis döda alla irriterande buggar innan allt för många hinner upptäcka dem.

Givetvis tar vi också emot förslag på förbättringar. Dessutom söker vi alltid duktiga skribenter, så är spel en stor del av ditt liv och gillar du dessutom att skriva, så tveka inte att kontakta oss!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.