Far Cry 3 gör debut i mobilen

[youtube id=”dKwF1F5x0PQ” width=”600″ height=”350″]

Nåja, Far Cry 3 går visserligen inte att spela i mobilen, men Ubisoft har släppt en app som interagerar med spelet på en mängd olika sätt. Appen är till för multiplayer och co-op-spel. Spelare kan med hjälp av sin mobil avkryptera gömd data man hittar  under spelets gång för att få tillgång till avancerade vapen och anpassa sin packning samtidigt som man spelar. Far Cry outpost, som appen heter, håller också koll på spelarnas framsteg i de dagliga utmaningarna som spelet erbjuder.

Detta är bara några av de funktioner som Far Cry outpost innehåller. Ladda ner appen idag för att få full tillgång till det Far Cry 3 har att erbjuda.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.