Siegfried återvänder i SoulCalibur VI

Sedan Geralt gjorde sig känd har det varit tyst på SoulCalicur VI fronten. Folk började såklart leta om alla smulor till nyheter de kunnat hitta vilket ledde till ett helt spektakel om ett påstått releasedatum. Några onlinebutiker hade utan förvarning satt detta mitt på sommaren, vilket känns suspekt nära. Utvecklarna själva kom dock ut och sa att dessa rykten inte stämde, så spelets faktiska release är fortfarande ett mysterium.

Det är kanske för att kompensera för detta stohej som de nu har släppt en trailer för ytterligare en gammal fan-favorit. Siegfried är en mainstay sedan första spelet och har sedan dag ett varit en central karaktär. Denne självlärde riddare blev ofrivilligt kontrollerad av det onda svärdet Soul Edge, vilket förvred honom till Nightmare – The Azure Knight. Han bröt sig senare fri från svärdets kontroll och entiteten Nightmare fick en ny kropp med lite hjälp av Zasalamel. Därefter var Siegfried och Nightmare två separata karaktärer, vilket ledde till att den senare fick ett eget moveset. Storymässigt blir det dock lite udda, för att döma av de trailers vi sett hittills så är detta Soul Calibur 2-versionen av Nightmare, alltså Siegfried-varianten. Siegfried sjalv ser ut som han gjorde innan förvandlingen hände, men hans dialog får det att låta som det redan hänt. Hur hänger allt egentligen ihop? Mystiken tätnar…

Vem tror du är nästa karaktär? Förhoppningsvis får vi veta mer snart. SoulCalibur VI släpps senare under 2018. Se dock till att vänta på de officiella datumen snarare än att lyssna på skvallret!

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.