Skyrim blir The Sims

Det senaste tillägget till Skyrim heter Hearthfire och är visserligen rätt coolt, men ärlig talat så ser det mer ut som The Sims än ett råbarkat Skyrim. Hearthfire låter spelaren bygga hus helt efter egna önskemål. Men först så måste man köpa en bit land och lite virke. Sedan så är det bara och sätta igång att bygga sitt eget mansion, komplett med växthus eller fiskedammar.

Tröttnar man på att springa runt ensam i sitt skrytbygge så kan man be sin fru eller man att flytta in med dig och till på köpet så kan man adoptera ett eller flera barn. Ungarna skall dessutom uppfostras för att bli drägliga att leva med.

Hearthfire finns tillgängligt via Xbox Live och videon här nedan visar det mesta i lite mer detalj.

[youtube id=”bkO2GyZopvw” width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.