The World Ends With You: Solo Remix ute nu till iOS

Square Enix fortsätter att utöka sitt spelbibliotek till iOS med sitt The World Ends With You: Solo Remix. Spelet är en mobilversion av den kritikerrosade RPG-serien och tar spelaren till staden Shibuya, i Tokyo, där huvudkaraktären Neku plötsligt vaknar upp och måste göra uppdrag och gåtor för att överleva. Striderna är menade att vara snabba och intuitiva vilket kanske inte alltid är helt lätt att skapa för touchscreens. Soundtracket kommer att innehålla 60 låtar, varav vissa är remixer från tidigare alster, komponerade av Takeharu Ishimoto. För den som vill läsa mer om spelet så finns även den officiella hemsidan uppe nu.

 

[youtube id=”m2yiAgpvCZY” width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.