Slagsmålnyheter från Bandai Namco – Tekken 7, Soulcalibur IV, Guilty Gear -Strive-

Tekken får en fjärde säsong av innehåll, Soulcalibur VI utökar sitt galleri med Setsuka och Bandai Namco bekräftar att Guilty Gear -Strive- även släpps till Playstation 5.
Tekken 7 får en ny säsong, Soulcalibur VI en ny kämpe och Guilty Gear -Strive- kommer till Playstation 5.

Bandai Namco meddelar att Tekken 7 får en fjärde säsong, men som ni ser i teaser trailern säger utannonseringen i sig inte något förutom att mer innehåll är på väg. Traditionellt har säsongerna gett spelare tillgång till nya fighters, banor och features och kostar mellan 249 och 309 SEK.

Soulcalibur VI

Som en del i den andra säsongen för Soulcalibur VI har spelare nu tillgång till kämpen Setsuka samt nya delar till karaktärsskaparen. Setsuka är en hämndlysten krigare som kommer utrustad både för strid och regn.

Setsuka kan även köpas som ett separat tillägg till Soulcalibur VI.

Guilty Gear -Strive-

Bandai Namco meddelar dessutom att deras fightingspel Guilty Gear -Strive- som har ett planerat realeasedatum på 2021, även kommer till Playstation 5. Om det sker i samband med övriga plattformar eller vid ett senare datum är dock okänt.

Vidare vet vi att kungen Leo Whitefang återvänder som en kämpe i -Strive- tillsammans med den sprillans nya kämpen Nagoriyuki, en vampyr beväpnad med katana.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.