Smash Bros. och amiibo i butik i morgon

Denna vecka släpps Super Smash Bros. for Wii U i Sverige och övriga Europa. Samtidigt lanseras också tolv olika amiibo som spelare kan använda i spelet på ett smart sätt.

I Nordamerika släpptes spelet redan den 21 november och det har sålt otroligt bra. Super Smash Bros. for Wii U är det snabbast säljande Wii U-spelet hittills på den amerikanska marknaden.

Super Smash Bros. for Wii U bör avnjutas tillsammans med minst en amiibo per spelare. Du kan låta din amiibo fajtas för eller mot dig eller ha den som ”sidekick” i lagmatcher. Ju mer du spelar med din amiibo desto mer utvecklas den till din egen unika amiibo. En bonus är att du kan ha nytta av den i spel som till exempel Mario Kart 8, Hyrule Warriors med flera kommande spel. Till exempel är amiibo Link väldigt användbar i Hyrule Warriors för med den kan du låsa upp ett spännande och kraftfullt vapen.

Som vi skrivit tidigare så släpps den 19 december ännu fler amiibo-figurer.

0 Delningar
Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.