Snart blir det lättare att fånga ovanliga pokémon i Pokémon GO

Utvecklarna Niantic meddelade nyligen på sin blogg att det snart ska bli lättare att fånga ovanliga pokémon och bli lättare för alla att träna på gym. I kommande uppdateringar är det planerat att införa en ny funktion som gör det lättare för spelare att fånga vissa typer av pokémon baserat på vilken medaljnivå spelare uppnått. Till exempel om en spelare fått silvermedalj för antal fångade eld-pokémon, blir det lättare att fånga just eld-pokémon, inklusive ovanliga sådana. Funktionen ska motiverar spelare att fånga vanliga pokémon.

Det är också planerat att göra gymträning lättillgängligt för spelare med svagare pokémon. Nya gymfunktioner innebär att spelare kan träna med sex pokémon på sitt lags gym, samt att de pokémon som är stationerade i gymmet anpassar sin styrka för att matcha de tränande pokémonerna.

Varvat återkommer när uppdateringarna blir tillgängliga.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.