Stephen Fry guidar oss genom Pokémons värld

Spektakulär kortdokumentär i naturfilmsstil som uppmärksammar den nya vågen Pokémon-figurer till Pokémon GO. 

Filmen tar med dig på en resa från bergskedjornas snöklädda toppar och urskogarnas gröna snår till storstädernas myller och världshavens blå djup. Bilderna känns igen från den senaste tidens brittiska naturdokumentärer, med den skillnaden att tittaren här tack vare AR-teknik får upptäcka en rad nya Pokémon i stället för vanliga djur. 

Genom hela upplevelsen löper Stephen Frys välbekanta berättarröst och nyskriven musik av George Fenton, känd för att ha komponerat musiken till en rad stora naturdokumentärer.

Lanseringen banar väg för den tredje vågen av nya Pokémon-figurer till Pokémon GO. Varje ny release har introducerat Pokémon som först dök upp i olika versioner av de ursprungliga Pokémon-spelen, och den senaste versionen omfattar karaktärer från Pokémon Ruby och Pokémon Sapphire.

I filmen dyker flera nya figurer för Pokémon GO upp – i skogen hänger till exempel cheerleader-paret Plusle och Minun tillsammans med Mawile och Masquerain, som är en Pokémon av insekts- och flygtyp. I havet skapar en enorm undervattens-Wailord svallvågor och en Sharpedo kastar sin skugga över ett stim med hjärtformade Luvdisc. Förutom det ser vi även amfibien Mudkip leka i en vattenpöl, snöälskaren Snorunt högt på sitt berg och stadslandskapet där den världsvana Delcatty trivs bäst.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.