Pokémon-filmen: Djungelns hemligheter kommer till Netflix!

Är du trött på Cinderace och Inteleon? Lägg till Dada Zarude och Shiny Celebi till din samling i Pokémon Sword & Shield!

Det händer mycket på anime-fronten när det kommer till Pokemon just nu. Förutom det tidigare avslöjade Pokémon Evolutions så kommer även en film lanseras på Netflix den 8 oktober! Det rör sig om inget mindre än Pokémon-filmen: Djungelns hemligheter!

För att fira filmens release på Netflix så kommer Pokémon-spelare få möjligheten att erhålla de sällsynta Pokémon Dada Zarude och Shiny Celebi. Det gör man när man skriver upp sig för nyhetsbrev från The Pokémon Trainer Club innan den 25:e september. Man får därefter två koder skickade till sig som ska kunna lösas in inuti i Pokémon Sword och Pokémon Shield.

Fansen kan även se fram emot en crossover med Pokémon GO för att fira den globala premiären av ”Pokémon-filmen: Djungelns hemligheter” på Netflix. Mer information kommer att dyka upp om just detta, men fram tills dess får fans hålla sig till info om filmen som man kan läsa på den officiella hemsidan och även spana in den snygga trailern här under!

I trailern kan vi höra låtarna ”Always Safe” och ”No Matter What”, två nyskrivna låtar av artisten Cyn som har producerats speciellt för filmen. De finns även på populära streamingtjänster redan nu.

Pokémon-filmen: Djungelns Hemlighet handar om en grupp mystiska Zarude-pokémon som lever långt inne i Okoya-skogen. De har stränga regler och låter inga främlingar komma in i deras territorium.

På ett annat ställe i djungeln bor pojken Koko. Han blev uppfostrad av en ensam Zarude som lämnade huvudgruppen. Under hela sin uppväxt har Koko aldrig tvivlat på att han är en Zarude… tills Ash och Pikachu dyker upp!

Det får Koko att börja ställa sig frågor om sig själv och sin omgivning. Är han verkligen en Pokémon? Eller är han egentligen en människa? Faror uppstår sen när en expedition människor hittar djungeln och hotar dess och banden mellan Pokémon och människor – och banden mellan förälder och barn – ställs på prov.

Två gratis Pokémon anser jag är riktigt gott och har man Netflix så är filmkvällen räddad den 8 oktober – jag personligen hoppas på se de här dumskallarna igen.

1 Kommentar

  1. Vem är det som sjunger den svenska versionen av Always Safe? Och vad heter låten på svenska?

    Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.