Första trailern för EA Sports FC 24 är här

I år är första gången någonsin som EA Sports fotbollsspel inte har FIFA med i namnet. Det hindrar dock inte att EA från att använda både klubbar och spelare i sitt kommande EA Sports FC 24 som släpp den 29 september i år. Helt nyligen släpptes den första trailern och ungefär samtidigt avslöjades alla omsags-spelare. I år pryder hela 31 stjärnor Ultimate Edition-utgåvan, däribland vår egen Alexander Isak. Standrad-utgåvan pryds av ingen mindre än det norska stjärnskottet Erling Haaland.

EA lovar en autentisk fotbollsupplevelse med spelare från de största fotbollsklubbarna och tävlingarna, inklusive UEFA Champions League och UEFA Women’s Champions League. De har också förnyat sitt partnerskap med Premier League för att erbjuda spelare den populära ligan i spelet.

EA Sports FC 24 kommer att erbjuda stor realism med hjälp av teknologin HyperMotion V, som använder data från över 180 professionella fotbollsmatcher för att skapa autentiska rörelser och animationer i spelet. Dessutom kommer spelarna att kunna kombinera manliga och kvinnliga fotbollsspelare i Ultimate Team-läget för första gången.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.