Snart mer bankutrymme i Destiny

I det senaste blogginlägget på Bungie skriver DeeJ att arbetslagen på studion arbetar hårt med att förbättra och utveckla Destiny. Utan att avslöja för mycket om de funktioner som kommer i nästa uppdatering, eller när den faktiskt implementeras, nämner DeeJ några prioritetspunkter som de arbetar med.

Bland annat jobbar de med en lösning på det begränsade förvaringsutrymmet. Destiny är ett utrustningsbaserat spel som uppmuntrar spelare att hamstra en massa vapen och rustningar som kan komma till användning i framtiden.
Själv försöker jag samla alla exotiska vapen i spelet för en kul liten samling, men en vän jag har samlar istället maniskt på alla tänkbara vapen för att ”de kan va bra att ha”. En förbättring är minst sagt efterfrågat av spelare som mig och min kompis.
Förra veckan lade Micah Bell upp ett klipp på Youtube med förslag på förbättringar till Destiny, bland annat förvaringsutrymmet vault.

Annat som Bungie arbetar med för uppdatering 1.1.2 är att fixa buggar i raiderna, audio och visuella funktioner och ammunitionsfördelning i pvp. Dessutom tittar de på lösningar på varför många spelare inte avslutar särskilda strikes.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.