Crimson Days nästa vecka, plus uppdateringar

På tisdag nästa vecka börjar Crimson Days, ett event i Destiny som ska motsvara Alla hjärtans dag. I den kommer du och din bästa Destinyvän att kunna möta andra par i ett särskilt pvp-läge kallat Crimson Doubles. Läget karaktäriseras av att spelarna buffas med ökad armor, speed och recovery, samt snabbare weapon handling, när ens partner dör. Crimson Doubles är ett elemineringsspelläge likt Trials of Osiris. Det är i Crimson Doubles som spelare kommer ha möjligheten att få unik loot. Bland annat godis som buffar alla lagkamrater med ökad exp i en halvtimme och härligt rosa skal till Ghost med ett värde på upp till 320 light.

Förutom den särskilda looten kommer Tess Everis att sälja danser och emotes i utbyte mot silver – Destinys valuta för riktiga pengar. Bounties och quests kommer såklart att tilldelas av viktiga karaktärer i tornet.

I och med nästa veckas event får vi även se några förändringar till Destinys pvp. I alla 3 mot 3 spellägen kommer spelare inte längre att börja med special ammo, inklusive Trials of Osiris. Spelare kommer kunna plocka upp special ammo under matchens gång, men de första minuterna av matcherna skall inte avgöras genom användningen av specialvapen, säger Bungie. Spellägen för 6 mot 6 kommer inte påverkas av detta. Bungie har även sagt att de kommer implementera ett protokoll som ska mildra det dåliga lagget som kan uppstå i matcher.

Ni som ännu inte klarat Oryx challange i raiden kommer ha en bättre chans nästa gång, då Bungie äntligen fixar buggen som gör att ogres spontant teleporterar. Springaren kommer dessutom få det mindre jobbigt att använda reliken, då kameran inte längre kommer att nollställas när den aktiveras. Jag antar att detta även gäller för systrarna, men det är inget som är bekräftat.

Glad Alla hjärtans dag, vi ses i Crucible!

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.