SOL OCH BAD I The Sims 3

Nu är det sommar och sol och hög tid att bege dig till det hetaste semestermålet i den senaste expansionen från The Sims Studio. Idag meddelade Maxis att expansionen The Sims 3 Semesterparadis nu finns att köpa i svenska butiker och via Origin.com till PC och Mac. För första gången kan nu spelarna dyka och utforska vad som finns på havets botten, bygga och glida runt i lyxiga husbåtar och upptäcka oupptäckta öar, eller driva en femstjärnig semesteranläggning. Med massor av nya och innovativa funktioner kan spelarna för första gången uppleva äventyr och spännande aktiviteter på både land och vatten.

“I The Sims 3 Semesterparadis har The Sims Studio levandegjort en semester i tropikerna som spelarna kan uppleva utan att behöva lämna hemmets lugna vrå”, berättar Ryan Vaughan, producent, The Sims. “Med så många nya spelfunktioner kommer spelarna att kunna utforska, bebo och upptäcka vackra stränder precis som de skulle göra i verkliga livet”.

I The Sims 3 Semesterparadis kan spelarna snorkla eller dyka med tuber och upptäcka en undervattensvärld fylld av djurliv, samlarföremål, grottor och gömda skatter. Undervattensutforskning kan leda till många spännande äventyr som exempelvis att bli vän med en sjöjungfru, stöta på klassiska sjöodjur eller potentiellt dödliga sammanstötningar med hajar.

För spelare som vill upptäcka olika öar är en husbåt det perfekta transportmedlet. Dessa fullt anpassningsbara flytande hem finns för första gången med i ett The Sims-spel och ger spelarna möjligheten att utöka sina upptäcktsfärder genom att de kan bo permanent på vattnet, eller bara använda den för att ge sig ut på havet en dag eller två.

Men förutom sol och bad kan man även välja att arbeta. Spelare med en entreprenörådra kan bygga och driva sin egen semesteranläggning. Det kan vara en familjevänlig anläggning med vattenrutschbanor och buffébord, romantiska krypin med bungalows på stranden eller en resort för singlar med poolbarer där de kan dricka något gott och flörta med andra simmar. Vad man än väljer är det till slut spelarens beslut som bestämmer om anläggningen blir framgångsrik eller inte. Oavsett om man anlägger fler pooler, vandringar på glödande kol, uppgraderade lyxrum eller ”Dagens Drink” kan spelarna finjustera sin anläggning så att de passar gästernas önskemål.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.