Namco kommer till Japan Expo 2013

Japan Expo inriktar sig på japansk populärkultur och är den största mässan av sin sort som årligen äger rum här i Europas hjärta: Paris. Hit vallfärdar cosplayare, manganördar och fans till J-pop från alla håll och kanter, och i år kommer mässan äga rum mellan 4 juli till 7 juli.

Ett av företagen som kommer till Japan Expo i år är Namco och de gick nyligen ut med en lista av några av sina mest intressanta speltitlar som kommer att visas upp. Några av dessa är One Piece: Pirate Warriors 2 (PS3), Tales of Xillia  (PS3), Tekken Revolution (PS3) Project X Zone (3DS), Tekken Card Tournament (PS3) och Pacman Championship Edition DX+ (PS3, 360) samt några fler titlar som enligt pressmeddelandet kommer vara av intresse för anime fans.

Några av gästerna som kommer att dyka upp på mässan är bland annat Hideo Baba, som är producent för Tales of serien, Tasuhiro Harada är regissör för Tekken, Hisashi Koinuma som är VD för Tecmo Koei med flera.

Läs mer om namcos spel på deras hemsida.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.