Sol och badstränder i nytt paket till Hitman 2

Vår käre danske lönnmördare Agent 47 har i princip vistats över hela världen. Nästa land som får äran att gästa den skallige kostymkillen är Indien. Men nu är det inte regniga bakgator som gäller utan badstränder.

I en ny expansion till Hitman 2 tar IO Interactive oss vidare ut till en semesterresort som heter Haven Island. Uppdraget är ett eliminera tre personer som alla har ett mystiskt förflutet bakom sig. I satsningen utlovas fler ställen att utforska och föremål att låsa upp.

Expansionspaketet finns tillgängligt nu till PS4, Xbox One och PC. Glöm inte att spana in trailern som IO Interactive nyligen laddat upp.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.