Solar Ash ute nu

Solar Ash ser fortfarande ut som en finfin blandning av Shadow of the Colossus och Haven. Och det är ute nu (sedan den 2 december). Plattformarna är båda relevanta PlayStation-konsoler och PC (dock bara via Epic än så länge).

Solar Ash skapades av studion bakom Hyper Light Drifter, Heart Machine. Det utspelar sig dock i en tredimensionell miljö där utforskning och plattformande utgör nyckelingredienserna. I huvudrollen ser vi en ”voidrunner” vid namn Rei. Hennes uppdrag är att försöka rädda sin planet undan en svältkatastrof. Det för henne på en resa genom en stor variation av biomer, med tillhörande giga-bestar som behöver bita i det sura äpplet.

För utgivningen står Annapurna Interactive. Solar Ash:s releasetrailer finns i sidhuvudet. Vilken snygging va?

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.