Sony inför förbokning av spel på PSN

Att förhandsboka spel är inget som den digitala marknaden har kunnat erbjuda sina kunder hittills. Nu tänker Sony ändra på det genom att ge spelare möjligheten att förhandsboka nedladdningsbara titlar på PlayStation Network, vilket ger möjlighet att ladda ner spelet prick på releasedagen. Betalningen för spelet kommer att dras två dagar innan releasedagen och om man skulle ångra sig så kommer man såklart att få pengarna tillbaka.

Har man ställt in auto-nedladdning på sin PS3 så kommer den att starta automatiskt på releasedagen, även om man har stängt av konsollen så att den röda lampan lyser (stand-by). Om man har ytterligare funderingar så finns en fin FAQ i källan nedan.

Källa: uk.playstation.com

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.