Köp ett par dansskor och släpp loss, Xûr är tillbaka

Äntligen fredag, äntligen Xûr!
Det är dags att festa loss i tornet och den skumma Xûr har med sig de perfekta skorna till partyt, Radiant Dance Machines, ett par skor för hunters som, förutom mer ammo till tunga vapen, gör det möjligt att röra sig snabbt under eldstrider. Dessutom är de coola att dansa i.
Titans får nöja sig med Helm of Innmost Light, en schysst exotisk hjälm för strikers, men annars ganska trist att ta med sig till festen. Warlocks får en snygg kappa att ta på sig, Voidfang Vestments, som gör att de respawnar med en granat redo.

Skulle det bli bråk på festen kan alla ta med sig en The Last Word för att stilla stämningen. Det är en grym revolver för konfrontationer på nära håll och som endast toppas av Hawkmoon.
Utöver det kränger Xûr ett exotiskt rustningsengram, ammo samt shards. Han befinner sig i puben under hangaren, så du har nära till jukeboxen Bungie installerade under uppdatering 1.1.2 och festen!

Trevlig helg!

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.