Hiro och Baymax från Big Hero 6 ute nu

https://www.youtube.com/watch?v=ME-kFP8zqck

Idag har Disneys senaste långfilm Big Hero 6 premiär på svenska biografer, därför passar vi på att introducera er för två av filmens hjältar som kommer till Disney Infinity 2.0: tonåringen Hiro och roboten Baymax. Utan att avslöja för mycket av filmen är de båda figurerna utrustade med sina hjälteprylar där Hiro använder sig av nanobottar i sina rörelser och Baymax sin robotkropp.

Den jättelika roboten är tyvärr ganska intetsägande i sin spelform, den rör sig som ett kassaskåp, attackerar med tråkiga kampsportsrörelser och har en trist svensk röst. Baymax kompletterar dock sina tillkortakommanden med, att som en av få i Infinitys utbud, kunna flyga. Dessutom har den egenskapen att fylla på andra figurers hälsa när den bär dem i handen.

Istället är det Hiro som imponerar med flashiga attacker och manövrar med hjälp av sina nanobottar. Rösten till Hiro är också mycket bättre gestaltad och är i linje med filmen. Även om Hiro inte kan flyga som sin stora kompis så har Hiro en boost som gör att han hoppar mycket högre. Skulle Hiro vilja nå ännu högre höjder kan han alltid lifta på Baymaxs rygg. Hiro har, precis som Rocker Raccoon från Guardians of the Galaxy-paketet, möjlighen att rida på sin väns rygg!

Hiro och Baymax är ett perfekt par som kompletterar varandra och gör sig bra för två spelare som sitter tillsammans i soffan och spelar. Enskilda är formodligen Hiro den roligare av de två.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.