Sony presenterar två licensierade PS4-kontroller

Måna om att erbjuda e-sport- och proffsspelare fler alternativ bjöd Sony in Razer och Bigben Interactive för att använda deras kunskap och expertis inom e-sporttillbehör för att skapa två unika handkontroller för professionellt bruk till PS4.

Samarbetet resulterade i två proffshandkontroller som är helt anpassade för att integrera med samtliga PS4-system. Det skriver Sony i ett pressmeddelande.

De två handkontrollerna – ”Razer Raiju” och Bigben Interactive ”Revolution” erbjuder olika layouter och en rad anpassningsbara funktioner.

Razer Raijus kommer bland annat att bjuda på två extra L- & R-knappar samt en kontrollpanel för justering av ljud och känslighet. Revolution-kontrollen har en asymmetrisk layout av de analoga spakarna, liknande  layouten på en Xbox-kontroll. Den kommer dessutom att stödja olika profiler som kan programmeras via en PC-mjukvara.

Båda kontrollerna skall enligt uppgift vara trådbundna.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.