Sony presenterar två licensierade PS4-kontroller

Måna om att erbjuda e-sport- och proffsspelare fler alternativ bjöd Sony in Razer och Bigben Interactive för att använda deras kunskap och expertis inom e-sporttillbehör för att skapa två unika handkontroller för professionellt bruk till PS4.

Samarbetet resulterade i två proffshandkontroller som är helt anpassade för att integrera med samtliga PS4-system. Det skriver Sony i ett pressmeddelande.

De två handkontrollerna – ”Razer Raiju” och Bigben Interactive ”Revolution” erbjuder olika layouter och en rad anpassningsbara funktioner.

Razer Raijus kommer bland annat att bjuda på två extra L- & R-knappar samt en kontrollpanel för justering av ljud och känslighet. Revolution-kontrollen har en asymmetrisk layout av de analoga spakarna, liknande  layouten på en Xbox-kontroll. Den kommer dessutom att stödja olika profiler som kan programmeras via en PC-mjukvara.

Båda kontrollerna skall enligt uppgift vara trådbundna.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.