Sony vill sälja en del av sin nöjesavdelning

Enligt affärssidan Bloomberg så har Sony involverat finansföretagen Citigroup och Morgan Stanley för att gå vidare med planerna för att sälja sin nöjesavdelning. På grund av dåliga försäljningar när det gäller tv och annan elektronik så är tanken att man ska sälja ca 20% för att få in mer pengar och öka sitt aktievärde.

Många spelsidor ute på internet  har missförstått detta och sagt att Playstation ska säljas, så är inte fallet!  Playstation tillhör inte nöjesavdelningen utan den tillhör elektronikavdelningen så ni kan andas ut nu, fortsätta att spela och glädja er åt att Sony nu kommer att få in mer pengar att lägga på utvecklingen av Playstation.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Min största skräck som liten var att jag skulle växa upp och glida ifrån mina kära spel men istället utvecklades mitt förhållande till spelandet och jag är nu mer inbiten än någonsin. Jag brinner för sportspel, adrenalinfylld racing och snygga FPS spel.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.