Fuse tillgängligt i dag

I dag släpptes CoOp-shootern Fuse, både i butik och digitalt (då via Origin). Fuse blir det första multiplattformspelet från prisbelönta Insomniac Games, som bland annat gjort Ratchet & Clank och Resistance.

Ted Price, CEO och founder på Insomniac säger att fuse är en frisk fläkt ”som spelarna har väntat på”.

”Mitt bland alla exotiska vapen, ett nydanande CoOp-gameplay, och den välkända torra humorn erbjuder Fuse något originellt till de spelare som söker ett nytt äventyr i slutet av nuvarande generations konsol-cykel. Spelet är byggt från grunden och uppåt för att kunna erbjuda den just nu bästa CoOp-upplevelsen. Tack vare LEAP-funktionen kan spelarna när som helst uppleva var och en av de starka karaktärerna under strid, även om de inte spelar tillsammans med tre vänner. Man måste spela Fuse för att verkligen förstå.”

De ”starka karaktärerna” som Price pratar om är Dalton Brooks, Izzy Sinclair, Jacob Kimble och Naya Devaraux. Fyra specialtränade hemliga agenter. Deras uppdrag (livsfarligt är det också) är att sätta stopp för Raven, en paramilitär organisation som har stulit en flyktig utomjordisk substans.

Varje karaktär har unika färdigheter och vapen som ska skapa oväntade och extraordinära resultat.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel- och sportnörd ursprungligen från de djupa Dalslandsskogarna. Spel är avkoppling likväl som underhållning. En match (som ofta blir både två, tre och femton) på NHL eller Fifa är svårslaget.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.