Sony öppnar ny online-butik

Sonys nya online-butik, som följer den nya designen av PlayStation Store som uppdagades för snart två månader sedan, kommer att göra det lättare för PS3-, Vita- och PC-ägare att snabbt och enkelt ladda ned spel, DLC, add-ons, filmer och TV-program från en och samma källa. Det är dock en utveckling som kommer fortsätta, och det kommer att dyka upp ännu mer funktionalitet med tiden. En rekommendation-funktion är under utveckling, såväl som fjärrnedladdning av köpta produkter, och åtkomst via mobil eller surfplatta.

Den som vill ta sig en titt kan komma in på affären direkt i webbläsaren!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.