Sorlag gör entré i Quake Champions

Att de flesta karaktärerna i shooters är kallblodiga mördare är inte direkt någon hemlighet. I få fall är dock beskrivningen så passande som till reptilkrigaren Sorlag. Denna fjälliga dam var en gång den bästa jägaren i sin stam, men en misslyckad politisk kupp mot hennes Shaman slutade med att Sorlag kastades genom en portal till en annan värld. Nu är hon strandsatt i en fientlig dimension där allt och alla försöker döda henne – men oturligt nog för dem så är Sorlag inte ett byte, utan en jägare.

Med en arsenal som innefattar allt från att spotta syra till att hoppa som en känguru så har hon mer än nog med verktyg för att hålla sig vid liv. Vad kan man egentligen säga? Ger man en dinosaurie skjutvapen får man skylla sig själv.

Quake Champions kommer släppas senare under 2017 till PC och deras stängda beta är i skrivande stund i full gång.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.