Quake Champions kommer med stor uppdatering

Några av de största förändringarna är på väg till Quake Champions i december. Detta innefattar bl.a. nya sätt att göra framsteg på, samt exklusiva belöningar. Det kommer ett nytt system att få Championspecifik utrustning och ett nytt spelläge med Capture the Flag (CTF). Detta tillsammans med en ny karta och en hel bunt nya uppdateringar och förbättringar.

Battle Pass

Communityt har frågat efter förändringar till progression och belöningar. Detta besvaras i uppdateringen som kommer denna månad. Spelare kommer få ett helt nytt system för att levla upp och få belöningar, både gratis och premiumbaserade sådana. Detta ger ännu mer möjligheter till kosmetisk personifiering (och vi älskar att skräddarsy våra karaktärer!).

Detta nya system erbjuder både en kostnadsfri väg till belöningar, men även den frivilliga varianten som kostar en slant, med namnet ”Battle Pass”. Med detta pass kan du låsa upp fler föremål på en exklusiv nivå. Spelare kommer få belöningar genom att levla upp i en säsong i arenorna:

  • Ju mer du spelar, desto fler belöningar får du
  • Både kostnadsfritt och med Battle Pass kan spelare få skins, shaders, vanities, icons, nameplates, currency och loot boxes
  • Battle Pass-spelare kommer få ännu fler belöningar
  • De flesta belöningarna du får via Battle Pass kommer vara helt nya till spelet
  • Varje säsong kommer erbjuda en stege med hundra tiers, alla fulla med belöningar
  • Battle Pass-spelare kommer få ytterligare belöningar som in game-bonusar
  • Daily och Weekly Challenges kommer finnas för alla, med extra veckoutmaningar för Battle Pass-spelare

Quake Champions Battle Pass kommer bli tillgängligt för 1,000 platinum. Introduktionen till Battle Pass kommer föra med sig ytterligare förändringar till ekonomin. Detta innefattar bl.a. borttagandet av backpacks och chests. För mer detaljer kring de förändringar som komma skall kan ni läsa mer i spelets FAQ.

Champion Progression

Utöver de framsteg ni kan göra med ett Battle Pass kommer spelare kunna levla upp specifika champions genom att klara olika utmaningar i spelet. Att klara av en veckoutmaning och levla upp med Battle Pass kommer belöna spelare med shards, en valuta som kan användas för att låsa upp nya föremål, unika för varje champion. Detta system kommer låta spelare få fler belöningar och – vitkigast av allt – välja vilken champion de vill att belöningen ska gå till.

Capture the Flag och ny CTF-karta

Capture the Flag är tillbaka. Communityt har frågat efter det och nu kommer det klassiska FPS-läget tillbaka. Allt med det karaktäristiska tempo som Quakesppelare är vana vid. En ny karta, vid namn Citadel kommer dyka upp och den är designat för just CTF. För mer skarpsyna fans av Quake kommer referenserna till ‘Stone Keep’ från Quake Live vara ganska tydliga.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.