Speciell Midsommar när efterlängtade Elden Ring Shadow of the Erdtree släpps 21 juni

Det blir sannerligen en annorlunda midsommar för många i år!
En suverän trailer som skänker näring och kraft för månaderna som väntar.

Åh, Elden Ring! Två år har gått sedan vi kastade oss in i From Softwares fantastiska och farliga öppna värld. Fast i sommar kan vi prisa solen när vi får skäl att återvända till Elden Ring och Shadow of the Erdtree! Nya vapen och rustningar att bemästra, nya områden att utforska, nya bossar att dräpa! Och naturligtvis fler mystiska berättelser att nysta i.

Elden Ring Shadow of the Erdtree tar oss till en plats kallad Land of Shadow. En plats skymd av trädet och antänd av Messamers lågor. Där Marika först satte sin fot. Dit har Miquella rest, klätt av sig sitt kött och allt gyllene. Där väntar han nu på sin Herre.

Av alla de namnen är Messamer den okända och sannolikt expansionens centrala antagonist. Under månaderna fram till releasen av Elden Ring Shadow of the Erdtree kommer mer detaljer att avtäckas, men för de flesta fans är denna trailer nog för att förhandsboka expansionen. Spelet kommer i ett par utgåvor som ni kan se nedan, och den viktigaste informationen att ta till sig är att Collector’s Edition har ett begränsat utbud.

Du kan se de olika utgåvorna på spelets hemsida.

Elden Ring Shadow of the Erdtree släpps den 21 juni till Playstation 4 och 5, Xbox One och Series X|S samt till PC via Steam.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.