Elden Ring gameplay imorgon!

Nani!? 15 minuter gameplay för Elden Ring? Tack!
15 minuter gameplay imorgon klockan 15:00.

Helt utan förvarning smög Bandai Namco in en planerad stream på Youtube för Elden Ring imorgon. Klockan 15:00 svenska tid torsdag 4 november sänder utgivaren till det hett efterlängtade souls-spelet cirka 15 minuter gameplay. Som det trånande fan jag är gjorde denna upptäckt mig fullkomligt fnittrig. Elden Ring är ett av de spel jag ser fram emot mest så jag tar tacksamt emot all ögongodis av spelet jag kan få.

Du ser strömmen på Bandai Namco Europes Youtubekanal – om du inte väljer att se den här.

Det är sannolikt att detta är samma videopresentation som press fick se i somras för att rapportera om spelmekanik och andra intryck. Så tygla era förväntningar då vi med största sannolikhet inte kommer se varken nya områden eller funktioner än det som tidigare visats i trailers.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.