Sword Art Online: Fractured Daydream avtäckt – beta i mars

Anmäl dig till den stängda betan och ha en chans att ta del i detta nya actionspel i Sword Art Online-universumet.
Från mmorpg till online co-op action!

Banai Namco Entertainment och utvecklaren Dimps har avtäckt Sword Art Online: Fractured Daydream, ett nytt spel i den tio år gamla spelserien. Fans kommer kunna spela som 20 av sina favoritkaraktärer från animens första 3 säsonger i raider och mot enorma bossar för upp till 20 spelare online!

Detta actionspel hoppas bli fans ultimata upplevelse i spelseriens tioårsjubileum. Fractured Daydream har en planerad release i år och fans kan redan idag (och fram till den 4 mars) skriva upp sig till spelets stängda beta som äger rum 11-17 mars. Hoppa på den här länken för att komma igång!

Action och drama

Sword Art Online: Fractured Daydream erbjuder cross play mellan Playstation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch och PC online för upp till 20 spelare (fast även offline på egen hand). Det har ett sprillans nytt actionsystem som är lätt att lära sig fast svårt att bemästra. Och från vad vi ser så verkar det som att många av karaktärerna har helt unika spelstilar. Leafa tar sin feform och blandar flygning och svärdskonst medan Sinon är i sin Gun Gale Online-variant med ett tungt prickskyttegevär.

Berättelsen i Fractured Daydream är helt ny och är inte baserad på något av Reki Kawaharas Sword Art Online-noveller. Istället är det en slags spin-off där alla onlinevärldar Kirito och hans vänner varit i kolliderar. Händelser från seriens fyra säsonger tar nya vändningar, vänner blir fiender och de döda återuppstår. Inget är som det borde vara i denna nya story!

Sword Art Online: Fractured Daydream släpps 2024 till Playstation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch och PC via Steam.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.