Spel är konst – Cyberpunk 2077 grafisk konst hos Cook and Becker

Har du några tusen spänn över kan du surfa in på Cook and Becker och köpa snygg spelkonst av bland annat Cyberpunk 2077.

Cook and Becker är onlinekonsthandlaren som öppnade 2011 för att uppmärksamma konsten inom spel- och populärkulturen. Med ett stort utbud av konceptkonst, officiella omslag och unika konstverk från StarCraft till Persona 5 finns det något för alla. Den senaste samlingen hos Cook and Becker kommer från CD Projekt Red och kommande Cyberpunk 2077, med konstnären Josan ’Deathburger’ Gonzalez i spetsen.

"Voodoo Boys" av Josan 'Deathburger' Gonzalez, CD Projekt Red via Cook and Becker.
”Voodoo Boys” av Josan ’Deathburger’ Gonzalez, CD Projekt Red via Cook and Becker.

Cook and Becker producerar limiterade tryck av typen giclée, ett särskilt högkvalitativt digitalt tryck som blandar klassiska inkjet-metoden med digitalteknik. Resultatet är inget annat än häpnadsväckande. Lägg där till olika inramningar och du kan ha en konstverk för över 5000 SEK. Gamers har visat sig vara en köphungrig målgrupp, och de av oss med pengarna över bör söka sig till Cook and Becker för något snyggt att hänga på väggarna. Är du en fattiglapp som jag kan du säkert hitta något på IKEA istället. Som Björksta för 449 SEK.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.