Cyberpunk 2077 nyheter vi ”behöver” i morgondagens Night City Wire

CD Projekt Red göra några sista minutenändringar i dagordningen - morgondagens Night City Wire kommer ha en nyhet vi "behöver."

CD Projekt Red meddelar på sociala medier att de gör en ändring i dagsschemat för morgondagens Night City Wire. De kommer inte längre att prata om musiken i spelet – det får vänta till en annan dag. Istället har de nyheter vi ”behöver.”

Vad kan då detta vara? Fans har under en längre tid efterfrågat systemkraven för PC och det är ju sannerligen något som behövs för att kunna säkerställa att sin burk klarar av Cyberpunk 2077. Samtidigt känns detta som information de kan utannonsera i förbifarten då det egentligen bara är nummer att jämföra mot.

Tidigare i dag insinuerar de också att Cyberpunk 2077 nästan är som en releasetitel för Playstation 5 och Xbox Series X då det släpps i samband med konsolerna och är kompatibelt med dem. CD Projekt Red har bekräftat att Cyberpunk 2077 får gratis uppgraderingar till nästa generations konsoler när sådan uppdatering blir tillgänglig. Men det är troligtvis att be om för mycket att hoppas på en utannonsering för uppgraderingen.

Hur som helst visar det sig imorgon klockan 18:00 på Twitch.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.