VelocityOne Flight är en våt dröm för simulatorflygare

Turtle Beach har gjort sig ett namn på rejäl hårdvara till gamers, främst headsets. Nu ger sig bolaget in på simulatormarknaden med sitt nya kontrollsystem VelocityOne Flight utvecklat till Xbox Series X|S och Windows 10. Givetvis är den primära målgruppen flygare som spelar Microsoft Flight Simulator. Enheten, som har både yoke och gasreglage samt inbyggd roderkontroll är utvecklat i nära samarbete med piloter. VelocityOne Flight är modulär, vilket innebär att gasreglagen med det inbyggda trim-hjulet kan byggas om som du själv önskar. Det är enkelt att byta ut greppen på handtagen för att passa både små och stora flygplan.

VelocityOne Flight lanseras nu i sommar och kommer att kosta runt 3 500 kr.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.