VelocityOne Flight är en våt dröm för simulatorflygare

Turtle Beach har gjort sig ett namn på rejäl hårdvara till gamers, främst headsets. Nu ger sig bolaget in på simulatormarknaden med sitt nya kontrollsystem VelocityOne Flight utvecklat till Xbox Series X|S och Windows 10. Givetvis är den primära målgruppen flygare som spelar Microsoft Flight Simulator. Enheten, som har både yoke och gasreglage samt inbyggd roderkontroll är utvecklat i nära samarbete med piloter. VelocityOne Flight är modulär, vilket innebär att gasreglagen med det inbyggda trim-hjulet kan byggas om som du själv önskar. Det är enkelt att byta ut greppen på handtagen för att passa både små och stora flygplan.

VelocityOne Flight lanseras nu i sommar och kommer att kosta runt 3 500 kr.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

4 Kommentarer

 1. Vilka spel,utöver Microsoft flight simulator, kan man använda till Velocityone flight?

  Svara
  • Hej Mari!
   I teorin kan du nog använda den till vilket spel som helst, då den egentligen är en vanlig kontroll. Men till PC lär den funka bra till både DCS World och IL2. Är det något specifikt spel du undrar över?

   Svara
 2. Hejsan, vi köpte Acecombat 7, skies unknown men det funkar inte att använda kontrollen. Man är tvungen att använda den vanliga lilla handkontrollen till xbox i stället. Det var något av en besvikelse haha. Jag är inte jättebra på sånt här tyvärr. Gav min son den här i födelsedagspresent nyss, och nu vet vi inte vilka games man kan använda. Han vill ju gärna skjuta lite såklart, så om du vet om några såna spel till Xboxone? Tack för hjälpen i förskott

  Svara
  • Jag är osäker på hur det funkar med just Acecombat. Tror att den främst är avsedd för Microsoft Flight Simulator. Tror inte heller att det finns någon ordentligt stridsflyg-sim till just Xbox.
   Är han verkligt intresserad av flyg och vill flyga ”riktig” simulator rekommenderar jag starkt DCS World till PC.

   Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.