Spela WoW Classic och få loot med din Blizzconbiljett

Att låta nya spelare uppleva Azeroth som det var för 14 år sedan har varit på tapeten ett tag. Nu får du chans att testa på det. När vi snart går in i oktober är det inte mycket mer än en månad kvar. Snart drar Blizzard igång sin årliga mässa Blizzcon. För er som köpt (virtuella) biljetter till evenemanget kommer Vanillaversionen av World of Warcraft finnas tillgängligt. Utforska en bit av ett klassiskt Azeroth i den första hemdemon som ordnats i samband med Blizzcon 2018.

Från och med idag går det dock att låsa upp en hel skatt av saker med Blizzconrelaterad loot för att stärka sin sida i Battle For Azeroth.

Varje BlizzCon har de tagit möjligheterna att plocka in nya typer av upplevelser till de som besöker mässan, eller upplever den hemifrån. I år kommer det bli första gången som besökare och ägare av den virtuella biljetten får testa World of Warcraft Classic, tillgänglig hemifrån. För mer info om hur de går tillväga kan ni ta en titt på videon här nedanför.

Exklusivt loot för deltagare

Efter öppningsceremonin den andra november (runt 21:00) kommer spelare kunna ladda ned demon för WoW Classic. Den kommer även finnas tillgänglig på golvet, på själva mässan. Spelare kommer få en chans att utforska en begränsad questupplevelse genom ett par klassiska låglevelzoner. Detta gäller såklart för båda faktioner – Alliance och Horde. Demon kommer finnas tillgänglig fram till 18:00 den 8 november.

Utöver Classic-demon kommer deltagare av Blizzcon få exklusivt in game-loot med start idag. Bland dessa saker har vi en war mantle för vardera sida. Vi får även en Stormwind champion’s war banner och Orgrimmar hero’s war banner. För er som spelar andra spel från Blizzard kommer det även loot till andra spel också. Sombra från Overwatch har fått ett exklusivt, legendariskt skin med Demon Hunter-tema från Diablo III. Heroes of the Storm får Nexus Razorgrin mount, med mera. Exklusiva föremål för Diablo III, Hearthstone och StarCraft II kommer avslöjas under oktober, fram till Blizzcon.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.