Star Renegades når slutligen PS4

Det stilistiska, turbaserade roguelite-strategispelet Star Renegades är på G till PlayStation 4. Släppdatumet är den 10 mars (nu på onsdag!) tillsammans med uppdateringen kallad The Imperium Strikes Back. Switch-ägare kommer att få vänta till någon gång under kommande veckor för denna uppdatering, säger utgivaren Raw Fury i samma andetag.

Star Renegades utvecklades av Massive Damage Games och såg först dagens ljus på PC den 8 september förra året. En samtida Switch- och Xbox-release (Xbone) följde den 19 november, men av någon anledning har PS4-användare fått vänta till nu.

I Star Renegades spelar du som en motståndsrörelse någonstans i en galax långt, långt bort. Det är din uppgift att leda gänget till seger mot The Imperium. Vad Star Renegades saknar i innovativa baksidetexter, tar det igen i ren och skär stil. Det är smutsigt cyberpunkiga pixlar som för talan på skärmen och musiken är i samma ådra. Gameplayet är roguelite, vilket i det här fallet innebär procedurgenererat innehåll som ser olika ut varje genomspelning. En presentation av Star Renegades synes i sidhuvudet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.