DOOM 3 i VR blir verklighet i slutet av mars

Den 29 mars blir det möjligt att ta ett kliv in i den virtuella mardrömmen i form av VR-stöd till klassikern DOOM 3 från 2004. Den nya utgåvan till Playstation 4 och PSVR innehåller förutom originalspelet även expansionerna Resurrection of Evil och The Lost Mission. Det blir totalt 15 timmars action där du får utforska UAC-komplexet och göra mos av den hel drös demoner.

VR-uppdateringen ger dig helt nya möjligheter. Utnyttja den virtuella verkligheten till att titta runt hörn, göra blixtsnabba vändningar eller kolla din status på displayen som sitter monterad på armen. Givetvis har både grafik och ljussättning fått sig en uppgradering. Allt för att ge en så actionfylld upplevelse som det bara är möjligt.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.