Stora uppdateringar till Battlefront II på ingång

Efter diverse kontroverser ska gänget bakom Battlefront II ha lyssnat på fansen och gjort lite välbehövliga förändringar. Vi håller tummarna för att det stämmer.

Kriget har bara börjat i Star Wars Battlefront II. De senaste månaderna har varit ganska händelserika med miljoner spelare som levt ut sina Star Wars.fantasier sedan release. I The Last Jedi-säsongen klarade spelare av över 10 miljoner(!) quests för antingen First Order eller Resistance och gav sig in i desperata uppgörelser på Crait över 156 miljoner gånger. Ta en titt på infon här nedan så ser ni siffrorna.

Med målet att skapa den bästa möjliga erfarenheten genom att ta till sig feedback från fans kan spelare se fram emot en mängd nya uppdateringar och tillägg under de kommande månaderna.

Ett omstrukturerat system
Spelarnas feedback har varit oumbärlig här. Med den har de förberett avsevärda förändringar till progression i spelet och kommer ta tillvara på mycket av det som spelarna har frågat efter. Vi kan tyvärr inte få mycket mer information än så just nu, men det kommer mer info i Mars.

Ett nytt spelläge – Jetpack Cargo
Två lagm ned åtta spelare i vardera kommer rocka jet packs och tävla i det nya läget Jetpack Cargo. Det är en hektiskt och snabbt sätt att spela på. Jetpack Cargo kommer bara vara tillgängligt under en begränsad tid, så passa på när ni får chansen.

En ny säsong
De har lärt sig en del från första säsongen av Star Wars Battlefront II och de lovar att visa oss vad de har lärt sig i kommande uppdateringar. Spelare är givetvis nyfikna på att se vad detta är, men vi får snällt vänta till senare.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.