Stranger of Paradise Final Fantasy Origin har släppdatum, demo och memes

Har du hängt på spelsidor de senaste dagarna kanske du har sett att Final Fantasy-sticklingen Stranger of Paradise nu har fått sin andra demo. Spelet utannonserades i somras och har dragit till sig uppmärksamhet på grund av sin karaktärsdesign och något grimasinducerande trailers. Vare sig det handlar om åtta referenser till Kaos i en och samma trailer eller ett kaxigt ”Bullshit” följt av att huvudpersonen Garland spelar metalmusik från sin smartphone … ja, det låter bisarrt.

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin ser i övrigt ut att bli en riktigt tillfredsställande upplevelse för FF-fans sugna på mer fysiska strider och en mörkare story. Du kan spela demon fram till den 11 oktober. Såvida ingen tredje demo dyker upp får vi dock vänta till den 18 mars 2022 innan det är dags att göra Kaos.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.