Styx-utvecklaren visar hur gobliner blir till

Nej det har inget att göra med hur mamma goblin älskar pappa goblin väldigt mycket.

Cyanide Studio, utvecklarna bakom Styx: Shards of Darkness, har gett oss en video där de visar hur liv, personlighet och själ stöps i den form som är protagonisten i deras senaste spel – goblinen Styx.

Du kommer få lära dig varför Styx inte är den typ av karaktär du är van att spela. Som en goblin är du vanligtvis kanonmat i diverse fantasyspel och det här är inte annorlunda. Hans kvicktänkthet överstiger hans svagheter, men om du vill dö snabbt och effektivt kan du rusa in huvudstupa i fienden. I Styx: Shards of Darkness måste du tänka ett steg längre och studera dina omgivningar för att hitta den bästa vägen till ditt mål. Med hjälp av diverse verktyg och strategier kommer du kunna ta ned dina fiender, en efter en.

Styx: Shards of Darkness kommer den 14:e Mars i år, till PlayStation 4, Xbox One och PC. Du kan förbeställa spelet på Steam för att få exklusiv tillgång till Akenash setet, där du får en dolk och en dräkt från Styx första äventyr.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.