Samurajen gör entré i Final Fantasy XIV

I samband med den kommande expansionen Stormblood kommer MMORPG-spelare även få bekanta sig med det nya yrket – Samurajen.

Samurajen är en DPS-karaktär och sluter samman med red mage som en av de nya jobben som dyker upp i samband med Stormblood. Den japanska krigaren är en kraftfull melee-karaktär och en mästare av svärdstekniken ”Iai”. Samurajen samlar energi i svärdet för att släppa lös speciella attacker. Detta nya jobb kommer tillåta spelare att lära sig konsten som är “Sen” och dess tre krafter, allteftersom de utvecklar sina förmågor; “Setsu” (snö), “Getsu” (måne), och “Ka” (blomma).

Välkommen till Kugane
Placerat inom Hingashi, en nation bestående av en ögrupp långt österut, med en väldigt isolativ policy. Kugane är den enda hamnstaden som är öppen för utländska skepp. Våldsamma handlingar är strikt förbjudna bakom stadens murar.

Det kommer även en ny Beast Tribe och en Primal. Ruby Sea är ett av många områden som är tillgängliga från kontinenten Othard. Det är hem för de Kojinerfarna handlarna som håller till i undervattenssamhällen och välkomnar andra raser. Kojins tror att en unik gud finns i alla objekt och samlar därför skatter som de tror innehåller enorma gudar. Denna beast tribe, precis som de andra i Eorzea, finner sig själva tillbedjande en primal varelse: Lord of The Revel, Susano.

Nya dungeons dyker också upp, bland annat Yanxia och Azim Steppe. Bostadsområden dyker också upp och ett av dem är det efterlängtade området Shirogane. Detta område i Kugane ger spelet en helt ny stil när det kommer till att inreda hus, med japanska influenser som ger det en intressant variation.

Stormblood släpps den 20:e Juni i år.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.