Svenska The Solus Project närmar sig release

Stockholmsbaserade Teotl Studios har många skäl att fira denna fredag. Idag offentliggjorde man nämligen att deras kommande spel The Solus Project släppas som Early Access på Steam den 18 februari. Samtidigt passar de på att släppa en ny utvecklarvideo från spelet som även släpps som Games In Development på GOG och till Xbox One från och med 26 februari.

Så här skriver studion själva om sitt spel:

The Solus Project fokuserar på utforskning och berättande. Det är en singleplayer-upplevelse sedd ut förstapersonsvy med överlevnadselement.

Jorden har blivit tillintetgjord och vad som finns kvar av mänskligheten håller sig vid liv på en rymdstation nära Pluto. Som mänsklighetens sista hopp har du skickats på ett uppdrag till en fjärran planet i hopp om att den ska bekräftas lämplig för kolonisering.

Efter år av resande inträffar dock en katastrof och du blir skeppsbruten på planeten. Med alla i din forskningsgrupp omkomna och din utrustning borta har du inga medel att kommunicera eller söka hjälp. Du finner dig helt isolerad och ensam.

Allteftersom du desperat letar efter sätt att anropa basen från den tillsynes öde planeten gräver du dig djupare under dess yta och hittar mörka hemligheter begravda i avgrunden. I denna utomjordiska odyssé avtäcker du onämnbara hemligheter i det fördolda medan du förtvivlat kämpar mot de mest fruktansvärda av naturkrafter…

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.