Syberia 3 visar upp sig i en vacker launchtrailer

Imorgon är det dags att vandra i snötäckta berg och hjälpa den nomadiska Youkol-stammen att frakta deras strutsar (?) till säkerhet. Du tar på dig rollen som Kate Walker och det är upp till dig att leda stammen mot säkrare marker, allt medan Kates förflutna jagar ikapp henne.

Syberia 3 släpps till Playstation 4, Xbox One och Windows och samtliga format får även en rysligt välpackad specialutgåva som innehåller bland annat en comic book med lite intressant bakgrundstory, en staty föreställandes hjältinnan Kate Walker samt lite annat smått och gott!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.