Ta en titt på nio minuter från Liberated

Liberated är ett av de mer spännande, polska spelen som är på väg under det första halvåret. Det är en ny vision om framtiden för digitala serier. Panel för panel får du hoppa mellan action, smyga, pussel – allt inlindat i en inlevelsefull ”serietidning” med intressanta val för spelaren. Liberated släpps till Switch under året, strax följt till PC via GOG och Steam.

Liberated utspelar sig i en inte allt för avlägsen framtid, där världen är draperad i tech-noir som självklart har sina dystopiska tendenser. Samhället ägs av storföretag som styr teknologin och informationen. Att dra linjen mellan revolution och terrorism har aldrig varit så viktig som nu.

Utgivarna på Walkabout Games har släppt nio minuter med helt ny gameplay som vi kan kika på nu. I videon får vi följa huvudkaraktären Barry Edwards som eskorteras (för att uttrycka det lite fint) till högkvarteret för en mystisk grupp som kallas samma sak som spelets titel. Videon visar hur sömlöst övergångarna fungerar mellan narrativ och gameplay, som berättas genom Barrys första infiltration.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.