West of Dead i betastadie

Kärlek är för de levande och du är död, min vän. Men ingen sa att döden skulle vara enkel! Välkommen till skärselden – ett vilda västern för de fördömda. West of Dead är en coverbaserad twin-stick shooter med en aktiverat beta på Xbox One och Steam idag.

West of Dead ger oss Ron Perlman (Hellboy, Sons of Anarchy) som rösten till William Mason, vår odöde protagonist. Han vaknade med ett enda minne – männen i svart. Hans återfunna existens startar en serie händelser som kommer få mytiska konsekvenser.

Twin-stick shooters har varit med ett tag, men har utvecklats med ett coversystem i West of Dead. Spelare kommer kastas in i jaktmarkerna i skärselden, där färdigheterna sätt på prov. Skjut, undvik, glid och kasta dig genom det helvetesträsk till undervärld du befinner dig i. Kärleken är inte alltid vacker. Eller har en puls för den delen. Ta en titt på trailern så förstår ni själva. West of Dead har en otroligt snygg estetik som drar tankarna till Telltale Games och deras spel.

Testa betan på Xbox One här.

Nyckel till betan på Steam hittar ni här!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.